top of page

Stranddugnad på Lille Bogen

Updated: Jun 6

Ellen Lieth har på eget initiativ startet opprydning på Lille Bogen og etterlyser en velforening. Onsdag 5. juni inviteres det til felles dugnad på stranda. Bli med da vel!

Ellen Cathrine Hyrum Lieth har på eget initiativ startet lokal strandrydding på Lille Bogen og har tatt dette fine bildet.


Strandrydding er en viktig aktivitet på forsommeren, slik at vi alle kan nyte godt av de fantastiske strendene vi har i vårt nærområde. Onsdag 5. juni kl 18 inviteres det til felles dugnad på Lille Bogen strand ved Vallø båthavn. Ellen Cathrine Hyrum Lieth har allerede tjuvstartet opprydningen med å rake stranden og sendte inn denne forespørselen til Mitt Tolvsrød:


I dag har jeg av eget initiativ begynt å rydde på stranden Lille Bogen. Vet dere om det finnes et Vel i Lille Bogen fortsatt? Tenker å ringe kommunen og spørre om det kan hjelpe oss med bortkjøring. Mvh Ellen Lieth


Vi er ikke kjent med om det finnes et aktivt vel med ansvar for Lille Bogen, men i diskusjonen som fulgte på Mitt Tolvsrøds Facebook-side ble Bogen og Ulvika Velforening nevnt. Noen som vet om det finnes et styre og liv i foreningen per nå? Det virker ikke som om Facebook-siden deres er oppdatert siden 2022, men det er sikkert gode muligheter for å sparke liv i velforeningen igjen. Det kan kanskje være et tema på strandryddingsdagen på Lille Bogen, som Morten og Linn i Moseveien 6 har tatt initiativ til.


De inviterer til felles dugnad på Lille Bogen onsdag 5. juni kl 18 og håper mange møter opp til felles opprydning og klargjøring av badestranda for sommeren. Det er bare å ta med seg redskaper til opprydning og møte opp. Alle er hjertelig velkommen!


Foto: Ellen Cathrine Hyrum Lieth

85 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page