top of page

Catos fisk og frys

Updated: Aug 16

Cato Signebøen leier ut kjøle- og frysehengere til hele østlandsområdet fra Tolvsrød, og sørger for fersk frossenfisk og sjømat til nærmiljøet.

Du finner Cato på www.kuldeutleie.no og på www.fiskogsjomat.no


Fersk fisk og sjømat på bestilling, klar til å hentes på Tolvsrød!

Det er ingen tvil om at Cato Signebøen er en allsidig mann. Han begynte som papirmaker i Halden i ungdommen, ble ambulansearbeider og jobber i dag som paramedic og ressurskoordinator ved AMK-sentralen på SiV. På si har han investert i et lite fiskebruk, er fiskeforhandler og nylig utvidet han virksomheten sin. Gjennom selskapet Kuldeutleie AS leier han ut 10 kjøle- og fysehengere strategisk plassert rundt hele Oslofjorden.

Fisk og sjømat på Tolvsrød

Kundene kan bare senke skuldrene og finne fram godfølelsen, Cato fikser det meste. Han er en engasjert fyr, som stadig ser nye muligheter på sin vei. Nå har han tatt fiskesalget sitt over på nett, hvor han selger varene via fiskogsjomat.no og har utleveringer sånn cirka en gang i måneden på fra kjølehengeren sin på Tolvsrød.

- Jeg ble spurt om jeg ville stå med frysehengeren min med fisk ved Sport 1 på Tolvsrød. Det er jeg veldig takknemlig for. Kundene henter bestillingene her etter avtale. Jeg selger fersk frossenfisk, krabbe og kreps, fiskekaker og verdens beste fiskegrateng, det må du få med!

Cato er opptatt av å ha et godt samarbeid med kunder og næringslivet lokalt.

- Jeg mener det er viktig å engasjere seg i nærmiljøet og stå samlet lokalt. Det er viktig å se mulighetene og tenke utenfor boksen, sier han.


Kjølehengere til allsidig bruk

- Bruksområdene for kjølehengerne er enorme. Jeg leier ut til virksomheter med ulike behov, mesteparten planlagte reparasjoner av kjøle- og fryserom. Da fungerer hengerne mine som midlertidige kjølelager. Det fungerer utmerket for både små og store bedrifter, forklarer Cato og påpeker at han har døgnberedskap i fall «kjøla» skulle skjære seg utenfor åpningstid. Det er miljøvennlig og sikrer minst mulig matsvinn.


Catos kjøle-og frysehengere har vært med på mye rart.

- En kjølehenger var på Stavernfestivalen og holdt kulda på plass til smaksprøvene med Ben og Jerry is til festivalungdommen. Andre har blitt brukt lagring av kald øl og brus. Perfekt til bryllup, konfirmasjon og jubiléer.


Nylig inngikk han et samarbeid med Evident skadedyrkontroll og nå kan frysehengeren også brukes til å fryse ned og uskadeliggjøre skadedyr. For eksempel uvelkomne veggedyr i kofferten når du kommer hjem fra ferie. Det er faktisk ikke uvanlig og veldig vanskelig å bli kvitt har du først fått dem i hus. Etterpå blir hengeren grundig desinfisert, naturlig nok.


Også andre i desperat behov av kjølelager har tatt kontakt i nøden.

- Et jaktlag fra Andebu ringte meg en sen kveld. De hadde skutt en elgkalv på rundt 100 kg og fant plutselig ut at de manglet et stort nok kjølelager. Elgen skal jo henge i flere døgn og mørne, og da må temperaturen være perfekt. Det fikset jeg raskt, nikker Cato fornøyd.


Oppdatert. Først publisert 02/02/2021


46 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page