top of page

DNT turer for alle!

DNT Tønsberg og Omegn arrangerer årlig over 350 turer, kurs og andre friluftsarrangementer skreddersydd for forskjellige aldersgrupper og interesseområder. Se om du kan finne din turgruppe her!


Barnas Turlag omfatter all aktivitet i DNT for barn fra 0 til 12 år. Barnas Turlag er et turtilbud hvor hele familien er med og har fokus på fellesskap, lek i naturen og turglede. Turboklubben er en fritidsaktivitet for barn fra 3-12 år med familien. Turboklubben skjer på en fast dag til en fast tid og har 20-25 barn som er påmeldt et halvår av gangen. Her blir både store og små godt kjent, og det skaper enormt med turglede og bygger lokalmiljø.

 

DNT Ung har fokus på morsomme aktiviteter og et trygt sosialt miljø for ungdom fra 13 og 16 år og unge voksne fra 16 til 25 år. Aktiviteter som klatring, kajakk, via ferrata, bålfyring, og hengekøyer er blant høstens tilbud til de unge. På turene til DNT Ung deltar ungdom uten foreldre og voksne turledere planlegger turene og sørger for å lage god stemning i turgruppen. Det gjør at alle føler seg velkomne selv om de kommer alene, som mange faktisk gjør.

 

DNT 26-45 år er gruppa for deg som vil på tur med likesinnede. Dette er en sosial gruppe som har varierte aktiviteter gjennom året. Det kan være alt fra helgeturer med overnatting i telt/hengekøye, toppturer, enkle bålturer eller ulike kurs.

 

Nærturene er turgruppa for deg som er ute etter å gå helt vanlig tur med fokus på det sosiale og på naturopplevelsene. Det er lagt opp til kveldsturer i nærmiljøet på 2-3 timer i vanlig gå-tempo. Her er det ikke om å gjøre å komme fort frem, men om å gjøre å ha det hyggelig sammen på tur. Kvalifiserte turledere sørger for trygg og inkluderende aktivitet. Se Nærtur, DNT Tønsberg og omegn på Facebook.

 

Turgruppa AKTIV passer for enhver voksen som ønsker å gå turer med litt fart og «trøkk» for å få opp pulsen i et hyggelig fellesskap. Vi har alltid kvalifiserte turledere som sørger for trygg og inkluderende aktivitet.

 

Seniorgruppa er åpen for alle som ønsker å komme seg ut på en litt lettere dagstur sammen med andre. Det er sosialt, du slipper å gå alene og du opplever nye områder. Faste onsdagsturer, i tillegg til vår- og høstturer. Det er også tilbud om utendørs styrke og balansetrening hver tirsdag i Gunnarsbøparken.

 

Meld deg gjerne inn i DNT Tønsberg og omegn. For mer info, se dnt.no/tonsberg


Frisbeegolf, gåtur med alpakka, matlaging på bål, klatring og hodelykttur står på programmet for DNT UNG i vestfold i høst.

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page