top of page

Kom i gang med Friskis & Svettis!

Er du en av mange som trenger litt ekstra motivasjon til å starte høstens trening? Friskis & Svettis hjelper deg gjerne i gang!



- Vi ønsker alle velkommen til å teste ut et morsomt, kvalitetsfylt og rimelig treningstilbud. Kom som du er og tren på dine vilkår!


Det oppfordrer Monica Johansen, daglig leder i Friskis og Svettis Tønsberg. De er del av en svensk treningskjede med treningsklubber over hele Norge. I Tønsberg holder klubben til på Færder videregående skole på Kaldnes.


Bredt treningstilbud - Vi disponerer en stor og fin treningssal med garderobemulighet på Færder videregående skole. Der tilbyr vi et bredt utvalg av treningstimer i sal og i spinning-sal, mandag til fredag. Friskis har også en time som benevnes «Utetrening stasjon», hver tirsdag. Utetreningen har oppmøte ved Søndre Slagen Kirke, forklarer Monica.



I hele sommer har Friskis & Svettis hatt gratis utetrening på Skallevoldstranda og i Rosanesparken på Teie. Der har «Hvermansen» fått delta gratis på gøyale og enkle treningsøkter i et herlig treningsfelleskap med godt oppmøte, uansett vær. Nå som høsten er her fortsetter mange med innendørs eller utendørs trening i regi av Friskis & Svettis.


- Våre ledere har god treningskompetanse og tilbyr varierte treningsøkter som legger til rette for en treningsrutine som er kvalitativ og holdbar, forklarer Monica og legger til at det er god helsegevinst å være i bevegelse. Det gir synergieffekter på mange plan i livet.


Mange fordeler Det er mange fordeler ved medlemskap i Friskis & Svettis. Muligheter for god trening i et inspirerende treningsfellesskap og lav treningsavgift sammenlignet med andre idrettsklubber. Friskis & Svettis tilbyr årskort, halvårskort, 30 dagers kort, klippekort og rabattert pris for familiemedlemskap. Det er enkelt å komme seg på trening. Treningsklubben disponerer en stor gratis parkeringplass i umiddelbar nærhet av skolen. Det er bussholdeplass rett utenfor lokalene, hvis du da ikke foretrekker å sykle eller gå.





- Friskis & Svettis er morsom og rimelig hverdagstrening. Ta med en venn eller kollega og prøv oss, oppfordrer Friskislederen entusiastisk. Velkommen til trening! Les mer om Friskis & Svettis, de ulike treningstimene og priser på www.friskissvettis.no/tonsberg – sjekk ut Facebook og Instagram også!


125 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page