top of page

Gøy på Tunet!

Updated: 3 days ago

Lørdagens tunmarked på Nordre Husvik gård ble over all forventning! Det forteller Caroline i Holland Park interiør som holdt åpent showrom og hadde invitert venner og kjente utstillere til gården.

Livlig tunmarked på Nordre Husvik gård.


Lørdag på Tunet foran showrommet til Holland Park Interiør.


- Det gikk veldig bra på lørdag! Det hjalp selvsagt med god markedsføring og det nydelige været, og det var helt tydelig at folk koste seg. Vi anslår at det var rundt 200 stykker som var innom, langt mer enn det vi hadde forventet, stråler Caroline.


Hun er eier og driver av Holland Park Interiør som har showrom på Nordre Husvik gård. De tilbyr rådgivning og interiørtips til den som ønsker å fornye boligen sin. Lørdag 14. september arrangerte hun Lørdag på Tunet, og blant utstillerne var kjente Tolvsrødbedrifter som Rosegården Tønsberg AS, Mo Interiør på Råel og Økostjerna fra Olsrød Park.


Caroline Skaalvold Engstrøm i showrommet sitt på Nordre Husvik gård.


Renate Vedvik fra Rosegården var på plass med høstlige blomster, lys og dekorprodukter.


Tekstiler, puter, tapeter og gardiner er Monica Fridstad Aas fra Mo interiør sine spesialiteter.


Dessuten fikk hun besøk av gode samarbeidspartnere som kunstnerne Art ByGabbi.com som selger vakre, abstrakte malerier og Beth Bakke Fon, som er kjent for sine sorte dukker, spennende dekorprodukter og malerier.

Live maling og salg av abstrakt kunst i boden til Art bygabbi.com.


Det var mange nysgjerrige mennesker som kom for å se utstillinger, blomsterdekorasjoner og live maling på tunet, og dro hjem igjen med inspirerende kunst og interiørprodukter, blomster og bakervarer.

Et nydelig høstbord!


- Sol, god stemning, blomster, interiør, kunst og økologisk bakst og masse inpirasjon! Hva mer kan en ønske seg?, spør Kevin Hansen Svenske som sto på tunet og solgte økologisk bakst fra Økostjerna. Han gleder seg allerede til neste år.


- Vi fikk veldig fine tilbakemeldinger på arrangementet. Folk var begeistret over at det skjedde noe lokalt i nærmiljøet vårt, akkurat som vi hadde håpet. Vi som sto bak arrangementet var alle enige om at dette må vi bare gjøre igjen. Så da er det bare å glede seg til Lørdag på Tunet neste år i 2025!, anbefaler Caroline på tunet.

Tekstiler, tepper og puter for salg.


Rosegården bød på blomster, saft og høstdekor.


Det var mange interesserte besøkende på Nordre Husvik gård under markedet Lørdag på Tunet.





139 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page