top of page

Julegrantenning i Husvikåsen

I krysset mellom mårveien og Rådyrveien på vei opp i Husvikåsen er den en lekeplass. Her blir det tenning av julegrana for store og små onsdag 29.11 kl 1730. Det blir juletregang, lek og moro, og kanskje kommer nissen? Alle er hjertelig velkomne, både store og små!

Initiativtakere til Julegrantenningen i Husvikåsen er Gunn Helene Matre Berge og andre mødre fra nabolaget. De har tidligere arrangert loppemarked og andre nabolagsaktiviteter på lekeplassen.

For andre året på rad ønsker damene velkommen til Husvikåsens julegrantenning på lekeplassen og fotballøkka i krysset Mårveien - Rådyrveien. Arrangementet er et privat initiativ fra noen mødre i Husvikåsen.


- Vi ønsker at arrangementet skal være for alle og vil derfor holde alt gratis, forteller Gunn Helene Matre Berge, som er en av initativtakerne til julegrantenningen. - Det vil bli servert gløgg fra Smør & Fluga kafé på Jarlsø og pepperkaker, smiler hun. - Det blir juletregang og julesanger. Det gleder vi oss til.

For å få til dette arrangementet og kommende julegrantenninger, har nabolaget satt i gang en spleis, som du er velkommen til å bidra til.


- Vi ønsker å få til et gratis arrangement med julegrantenning og nissegodt. For å få dette til trenger vi hjelp fra flere som ønsker å støtte tiltaket med noen kroner, oppfordrer Gunn Helene. - Tusen takk for at dere bidrar, legger hun til. Alle pengene som samles inn brukes til julegrantenning i Husvikåsen 2023 og i årene som kommer. Pengene vil stå trygt bevart på en egen konto og vil bli benyttet til kjøp av gløgg og pepperkaker, julegodter og julepynt. Dessuten går spleisen til julemusikk f.eks fra Søndre Slagen skolekorps eller andre lokale aktører.


Det blir vel også juletregang og nissen, kommer han mon tro?

- Møt opp onsdag kveld, så får du se. Ta med så mange som mulig, ler Helene og

ønsker store og små velkommen til julegrantenning nederst i Husvikåsen onsdag 29. november 2023 kl 17.30.


Vil du være med å støtte opp om julegrantenningen i Husvikåsen kan du bidra her: https://www.spleis.no/project/350441

106 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page