top of page

Lørdag på Tunet

Updated: 4 hours ago

Lørdag 14. september er du velkommen til en fullspekket dag på Nordre Husvik Gård. Her holder Holland Park Interiør til og de får besøk av en rekke samarbeidspartnere innenfor interiør og dekor, kunst og tekstiler.

Lørdag 14. september arrangeres Lørdag på Tunet på Nordre Husvik gård.


Caroline Skålvold Engstrøm I Holland Park Interiør er arrangør for Lørdag på Tunet.


- Jeg ønsker å bidra til å skape sosiale arenaer og destinasjoner utenfor Tønsberg sentrum, sier Caroline Skålvold Engstrøm, som eier og driver Holland Park interiør på Nordre Husvik gård.


Som et ledd i dette, arrangerer hun Lørdag på Tunet 14. september på Nordre Husvik gård. Der holder hun åpent showrom og får besøk av Renate fra Rosegården og Monika fra Mo Interiør på Råel. Dessuten kommer gode samarbeidspartnere som kunstnerne ByGabbi som selger vakre og abstrakte malerier og Beth Bakke Fon, som er kjent for sine malerier og kule dekorprodukter, legger hun til.


Renate Vedvik fra Rosegården Tønsberg AS kommer.


Monica Fridstad Aas fra Mo interiør kommer.


Kunstneren Kristine Ravndal Gabrielli, alias byGabbi kommer.


Kunstner og produktdesigner Beth Bakke Fon kommer.



Økostjerna kommer med sine økologiske brød og bakervarer.


- Vi stiller ut og selger interiørprodukter, tekstiler og kunst og byr på hyggelige kampanjer, goodie bags og enkel servering. Opplegget blir som en liten «minimesse» hvor vi viser oss frem som lokale aktører for folk på Husvik, Nes, Råel og Tolvsrød, ja, hele strekningen fra Tønsberg til Åsgårdstrand.


Caroline lover at det blir mye spennende for deg som er opptatt av interiør, tekstiler og kunst, og kanskje har oppussingsprosjekter på gang og trenger gode råd og tips. Også det økologiske bakeriet Økostjerna på Olsrød Park kommer med smaksprøver og salg av nydelige økologiske brød og bakst.


- Her er noe for enhver smak og alle er selvsagt hjertelig velkomne!, inviterer Caroline.

 

Disse deltar på Lørdag på Tunet:



Program for dagen ser du her.

100 views0 comments

Comments


bottom of page