top of page

Markedsdag i Husvikåsen

Har du noe du vil selge? Book plass til egen salgsbod på markedsdagen i Husvikåsen søndag 1. september og tjen penger på noe du ikke trenger lenger.

Fra venstre initiativtaker Gunn Helene Matre-Berge, Ingegerd Sulutvedt, Eveline Sulutvedt Fadum og Linda Aarsheim Valebjørg.


Søndag 1. september arrangeres det markedsdag i Husvikåsen. Det skjer på fotballbanen i krysset Mårveien og Rådyrveien nederst i bakken. Her er det fritt fram for å selge nye eller brukte ting, klær, leker, verktøy, pyntegjenstander eller annet. You name it!


Det er gratis å booke plass til en salgsbod og inntekten går til selgeren selv - med andre ord du. Bord, oppheng og evt taktelt må du bringe med deg selv. Det eneste du trenger å gjøre er å booke plass så snart som mulig.


Det er ikke første gangen det arrangeres marked nederst i Husvikåsen. Det er Gunn Helene Matre-Berge som er initiativtaker til høstmarkedet. Hun gleder seg allerede og håper på mange salgsboder og godt oppmøte. I fjor var det mange fargerike salgsboder, regnvær til tross. To år på rad har det også vært julegrantenning på fotballbanen med mange folk i nabolaget. Det blir det nok også i år.


Ønsker du å reservere plass til salgsbod på markedsdagen i Husvikåsen 1. september, ta kontakt eller send sms til 918 25 637, så snart som mulig. Lykke til!

329 views0 comments

Recent Posts

See All

Commenti


bottom of page