top of page

Museumsjakt med bonuspremier

Vladimir og faren hans satser på å besøke alle Vestfoldmuseene i sommer og sikre seg premier som klistremerker, frøposer og andre overraskelser underveis.


Vladimir jr. og Vladimir sr. skal besøke alle Vesfoldmuseene i sommer og sikre seg fine premier. Her er de i museumsbutikken til Munchs Hus i Åsgårdstrand.


Vladimir på 8 år og pappa Vladimir Larin har besøkt fem museer i Vestfold allerede og er kommet for å inkassere premien for et besøk i Munchs hus og Munchs digitale. I Munchs butikk i Rådhuskvartalet i Åsgårdstrand får han stemple museumskortet sitt med et flott stempel fra Munchs hus. Dessuten får han en frøpose med Forglemmegei - den nydelige lyseblå blomsten som Munch antakelig gjerne ville ha ettermælet sitt knyttet til.


Nå står Midgard vikingsenter for tur, og far og sønn gleder seg til vikingaktiviteter og spennende historier som hører vikingtiden til. Unge Vladimir er ikke i tvil om hvilket museum han har likt best så langt. - Det morsomste var å klatre opp i Slottsfjellstårnet, sier Vladimir jr., som skal opp i 3. klasse på Sem skole til høsten.


Far nikker enig. De to har så langt besøkt Slottsfjellmuseet og Haugar kunstmuseum i Tønsberg, Munchs Hus i Åsgårdstrand, Larvik museum og Hvalfangstmuseet i Sandefjord. Fire gjenstår; Midgard vikingsenter i Borre, Jernverksmuseet på Eidsfoss, Berger museum og Aluminiummuseet i Holmestrand.


Det gleder de seg til begge to. - Museumsbesøkene er en fin måte å bli kjent med Vestfold på, sier far, som opprinnelig er fra Russland.


Vestfoldmuseene

Alle museene i Vestfold er samlet under en felles paraply kalt Vestfoldmuseene. I sommer har de satt seg som mål å lokke flere barnefamilier til seg. De ni museene i fylket vårt vil pirre nysgjerrigheten til både barn og voksne. I tillegg vil de kunne glede seg over spennende opplevelser og helt sikkert masse ny kunnskap. En av de morsomste aktivitetene for barna er å sikre seg premiene som gis for museumsbesøkene.


Premiene det fristes med er klistremerker, stempel og frøposer for hvert eneste museumsbesøk. Etter fire besøk er bonuspremien en liten spirekasse i tre til å plante frøene i. Når alle ni museene er unnagjort, kan barnet kalle seg Vestfoldmuseenes "superhelt" og motta en helt spesiell bonuspremie - et blikk-krus med et flott biemotiv. Og skulle dere ikke rekke alle museene i sommer, finnes det gode muligheter neste år og.


Far og sønn Vladimir med frøposer, spirekasser og biekrus - premiene som har inspirert dem til å jakte på museumsbesøk i Vestfold.


Frøpremier ved de ulike museene

Aluminiummuseet - Jordbær

Berger museum - Solsikker

Jernverket Eidsfoss - Dill

Haugar kunstmuseum - Basilikum

Hvalfangstmuseet - Sommerblomster

Larvik Museum - Gressløk

Midgard vikingsenter - Løk

Munchs Hus - Forglemmegei


PS. Er du en nysgjerrig voksen og har lyst å være med på museumsjakten, er det bare å bli med!










68 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page