top of page

Ros til Mitt Tolvsrød

Updated: Jul 6

Vi får mye skryt for Mitt Tolvsrøds redaksjonelle profil. Det er vi veldig stolte av. Les hva annonsører og lesere mener om magasinet. Gled deg til vintermagasinet som distribueres i alle postkassene i Slagen i begynnelsen av februar.


Vinterstemning på Klopp.


Det er gøy å drive lokalmagasin med gode tilbakemeldinger. I desember fikk vi en fin anbefaling fra en leser på Mitt Tolvsrøds Facebookside. Anne Gunn Paulsen skrev følgende etter å ha mottatt førjulsmagasinet i postkassen. Legg gjerne inn din anbefaling på Faceooksiden vår, du også!


 Jeg anbefaler mitt Tolvsrød fordi det holder meg oppdatert til hva som skjer i nærmiljøet. I det siste bladet ble jeg informert om rosa sløyfe løpet, om seniorbowling, toppturer i slagen og mye mer. Leser bladet fra perm til perm. Kikker i det innimellom til neste blad kommer. :-)

Anne Gunn Paulsen, leser


Siden den gang har vi ferdigstilt Mitt Tolvsrød vintermagasin, som vil bli distribuert før Morsdag (11.2) og Valentine (14.2). Tilbakemeldingene fra noen av våre faste annonsører som fikk magasinet digitalt, var storveis.


Gratulerer med nytt magasin ! Mye godt stoff som binder Tolvsrødmiljøet sammen. Nydelig bilde på 1. side. Si ifra hvis jeg skal bidra med stoff. Ny utgave av I FRILUFT er på oppstart og kommer rett over påske som vedlegg til DNT Fjell og Vidde. God vinter!  Jan Petter Bergan i DNT Tønsberg og omegn


Flott og innholdsrikt som vanlig! :-) Får meg alltid til å lengte litt «hjem».

Kirsti Danielsen, Nøtterøy kulturhus


Som alltid et godt magasin dette 😊 Bare et lite innspill, særlig for en som leser digitalt og da ikke print. Jeg synes overskriftene «drukner litt» i det lyse bildet. Misforstå meg rett, bildet i seg selv er nydelig. Ingenting å si på det. Men ellers? Strålende 😊

Kjell Roger Skauen, Skousen Hvitevarer

 

Dette ser veldig bra ut, og vi ser en økning i besøk på hjemmesiden allerede 😁👍

Vi har også to kunder som har kofferter til frys nå 🤩 Mitt Tolvsrød har hatt fin effekt, og det er flere som har tatt kontakt etter å ha sett omtalen for å planlegge hjemkomsten. 


Hei, dette var kjempebra. Vi har drevet 20 år på Tolvsrød, ikke 30. Takk for de fine ord som du har skrevet. Mustapha Qubaysi, Tønsberg Pizza


Takk for fin reportasje i Mitt Tolvsrød. Vi har fått masse nye kunder og det var vel investrerte penger.

Cesilie Hegna, Frisk tannhelse


Det er ord som varmer!


Vil du markedsføre deg i Mitt Tolvsrød og på magasin1.no ?

Tanken bak lokalmagasinet Mitt Tolvsrød og www.magasin1.no, er at vi skal være et lokalt alternativ som skriver om profiler i nærområdet, lokalt næringsliv, frivillige organisasjoner og spennende lokale aktiviteter. Det tror vi at vi har lykkes godt med. Spør hvem du vil, de fleste kjenner til og blar seg gjennom Mitt Tolvsrød når det kommer i postkassen.


Magasinet distribueres til alle rundt 9000 husstandene i hele Slagen. Vi distribuerer fulltallig fra Kilen til Åsgårdstrand og dekker dermed hele nærområdet på vår kant av byen. Vi utgir Mitt Tolvsrød fem ganger årlig; vinter, vår, sommer, høst og før jul. Du kan lese mer om mulighetene for annonsering og redaksjonell markedsføring her.


I tillegg publiserer vi alle sakene i Mitt Tolvsrød magasin gratis på vårt nettmagasin www.magasin1.no . Der finner du også andre aktuelle artikler fra lokalsamfunnet gjennom året. Registrer deg gjerne som mottaker av nyhetsbrev på forsiden av nettsiden og følg oss på Facebook, hvor vi stadig deler mer lokalnytt vi kommer over.


Vårmagasinet utgis i midten av mars. Ønsker du å markedføre deg er kan du lese mer om annonsemulighetene her eller ta kontakt med live@magasin1.no eller på 48 22 18 20.



112 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page