top of page

Sosial trening på Level

Level er en sosial møteplass for mange lokale trimmere. Treningssenteret arrangerer årlig et eget Rosa Sløyfe løp på Olsrød og får skryt for sitt sosiale engasjement.

Treningsinstruktør Roy Larsen og daglig leder Irene Aarø er fornøyd med innsatsen til deltakerne i årets Rosasløyfeløp på Level.


Oktober er Rosa-Sløyfe måneden. På Tolvsrød ble det markert 5. oktober med et lokalt rosasløyfeløp ved treningssenteret Level på Olsrød. 112 deltakere løp, jogget, gikk eller syklet seg gjennom den 3 km eller alternativt 9 km lange løypa. Yngste deltaker var kanskje 5 år og eldste 83 år. Her var alle vinnere!

Astrid Langeby Kolbekk fra Brystkreftforeningen Vestfold og Roy Larsen fra Level arrangerte et fantastisk Rosasløyfeløp på Olsrød med 112 deltakere.


Rosasløyfeløpets kanskje yngste deltaker løp inn til beste tid.


Vibeke Høili Johansen har ryggmarksbrokk og syklet Rosasløyfeløpet på Level.


Løpets kanskje eldste deltaker Evelyn Wollert-Nielsen, er opprinnelig engelsk og i løpet traff hun Lisa Gjølstad, som er amerikansk. De "bondet" umiddelbart. Her med Roy fra Level.

Lokalløp mot brystkreft

- Vi doblet antall deltakere i år. Det syns jeg var kjempegøy. Neste år blir vi enda flere! Rosa Sløyfe er en viktig sak å støtte, sier Roy Larsen engasjert. Han er til daglig instruktør på Level og initiativtaker til lokalløpet for andre året på rad.


- Vi syns det er fint å kunne bidra til Rosa Sløyfe på vår måte. Alle deltakerne betaler en startkontingent til inntekt for Brystkreftforeningen, det er penger som går uavkortet til forskning på brystkreft, utdyper Roy.


Brystkreftforeningen i Vestfold stilte mannsterke opp og heiet fram alle sprekingene som bidro til å skaffe penger til Rosa Sløyfe-aksjonen. De var på sin side stolte over å kunne bidra til en så viktig sak.


- Vi kjenner alle noen som har hatt brystkreft, dette er en kjempegod sak å støtte! Det er fint at Level bidrar, de er flinke til å dra i gang sosiale aktiviteter, ler fire glade damer som nettopp har kommet i mål etter å ha «gågget» seg gjennom løypa. - Vi blir med neste år og, vi!


Se slides fra Rosasløyfeløpet her! Trykk på den sorte pilen til høyre midt på bildet og se flere bilder fra Rosasløyfeløpet på Olsrød.


Flere overlever brystkreft

- Vi er veldig glade for å få være med på det artige ildsjel-løpet som Level gjennomførte i dag. Jeg blir helt rørt jeg, smiler leder i Brystkreftforeningen Vestfold, Astrid Langeby Kolbekk. Som de fleste andre i foreningen har hun selv vært rammet brystkreft. Hun var bare 42 år da hun fikk av en aggressiv form for brystkreft. I dag er hun for lengst friskmeldt, som følge av ny medisin og en bedre og mer skånsom behandling. Mye takket være Rosa Sløyfe bidrag.


Rosa Sløyfe har gjennom 25 år sørget for et massivt fokus og mer forskning på brystkreft. Det har gitt resultater.

- I år overlever flere enn 300 kvinner brystkreft, de ville trolig dødd på 2000-tallet, sier Astrid ettertenksomt. - Dessverre er det mange som sliter med vonde ettervirkninger av kreften, som «fatigue» og energitap, så her må det forskes mer.


Astrid er spesielt fornøyd med å ha med Level på laget.

- Treningssenteret har fokus på aktivitet og helse i alt de gjør. Det er viktige ingredienser i en friskmeldingsprosess etter brystkreft, understreker hun.


Bente Johansen fra Stokke kom i mål med barnebarnet Helene på 6 år. Til høyre tre frivillige fra Brystkreftforeningen, som alle er friske etter brystkreft: Astrid Langeby Kolbekk, Jeanette Siltvedt og Hanne Olsson.

Helsebringende trening

- Vi prøver å finne gode formål vi kan stå inne for. Brystkreftsaken betyr mye for mange og Rosa Sløyfe er en fantastisk sak å støtte, sier daglig leder på Level AS, Irene Aarø.


- Flere av våre medlemmer er her for å trene seg opp etter sykdom. Trening og aktivitet gir god helse, og vi håper dette kan inspirere mange. Det er gøy å gjøre Rosa Sløyfe-løpet på Level til en tradisjon.


Hun vil gjerne takke Roy som har vært primus motor for løpet. Det var han som sto for hele arrangementet og ikke minst den energiske oppvarmingen deltakerne fikk før fraspark.

- Å trene i felleskap er ekstra morsomt, sier Roy. Han er kjent for å være en energisk instruktør, som ikke går av veien for å pushe på litt ekstra. Gå-gruppene hans er spesielt populære.


Arne Skarstein, Morten og Ellen Rasmussen, og Stein Ivarsson trener fast på Level og stortrives.


Level er et sted for trivsel og en møteplass for mange lokale «trimmere».

I dag er det mange som har vært på formiddagstrening som fyller den travle foajeen til treningssenteret på Olsrød Park.


- Vi kommer hit ukentlig for å trene spinning, svømme og spise is, ler en gruppe godt voksne medlemmer som har funnet seg et bord etter trening.


- Av og til trener vi styrke også. Vi bruker i grunnen hele produktspekteret. Her er det topp instruktører og det æ´kke en muskel du ikke får trent, humres det.


For mer info om treningssenteret på Olsrød Park og hva de tilbyr, se www.Level.as

Gi gjerne din støtte til brystkreftforskningen på https://rosasloyfe.no/



511 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page