top of page

Speaker i hallen for Flints beste håndballjenter

Updated: Apr 8

Lurer du på hvem som skaper stemning i hallen under hjemmekampene til håndballjentene i 1. divisjon? Speaker i Flint håndball, Kjell Roger Skauen fra Skousen Hvitevarer på Kilen, ble tatt imot med åpne armer i Familien Flint og kan ikke få fullrost klubben.


10. februar i Rema 1000 Arena på Tolvsrød: Flint Tønsberg - Levanger 31-27.


Tekst: Kjell Roger Skauen


Du har kanskje vært på håndballkamp i Flint Håndball sin nye, flotte Rema 1000 Arena på Tolvsrød og sett jentene levere i 1. divisjon? Da er det min stemme du hører i hallen. Engasjementet i Flint startet i det daværende trener Tonje Larsen ba klubben hente meg. Hun kjente meg fra tiden i Larvik Håndballklubb. Slik ble det til at jeg i 2018 fikk innpass i familien Flint, og ble sett og tatt vare på umiddelbart. Håndballkampene og stemningen rundt dette er en ting. Men vennskapene som har oppstått som følge av engasjementet, er så mye, mye viktigere.


Kjell Roger Skauen driver Skousen Hvitevarer på Kilen og er ivrig speaker og sponsor av damene i 1. divisjon i Flint Håndball.


Det er mange flinke frivillige engasjert i hver hjemmekamp for håndballjentene.


Menneskene er alltid viktigst!

I Flint Fotball har vi i Skousen Hvitevarer et sponsorat, samtidig som jeg har påtatt meg en rolle i markedsutvalget og det nystartede sponsorrådet. Målet er å knytte de ulike samarbeidspartnerne tettere til hverandre, slik at Flint har et lojalt partnernettverk som bidrar til den viktige aktiviteten i klubben. For arbeidet i både Flint Håndball, Flint Fotball og Tønsberg Volleyballklubb, som vi også bidrar i, er viktig for lokalmiljøet. Tenk hvor mange barn og unge som får en meningsfull fritid gjennom dette? Jeg tør påstå at Tolvsrød ville vært et fattigere område uten de tre nevnte klubbene. Det du hører og ser historier om utad, er kamper, resultater, penger og arena-planlegging. Det du ikke hører så mye om, er verdien slike fritidsaktiviteter har for enkeltmennesket. Hvordan du blir inkludert i et miljø hvor vi heier på hverandre. Hvordan slikt samhold og glede bygger selvtillit og selvfølelse. Idrett er

ikke bare resultater. Idrett er også å føle tilhørighet. Oppleve at noen blir glad i deg, og at du får lov til å være glad i noen.



Speaker i Flint håndball

Flint Håndball har et a-lag i 1.divisjon for kvinner. Samtidig er det helt bevisst at disse jentene er forbilder og faddere for yngre lag. Men også forbilder trenger å bli sett. Der er jeg så heldig at mitt engasjement blir lagt merke til. Både som en «samlende stemme» på kampene, men også som bidragsyter med små og store gleder gjennom sesongen. Jeg er kanskje viktig for en del av disse menneskene. Samtidig er disse menneskene minst like viktige for meg. Neste gang du kjøper en vaskemaskin, komfyr eller et kjøle/fryseskap fra meg, forstår du at pengene ikke bare går rett i kassa. De bidrar faktisk indirekte til at barn og unge i lokalmiljøet har en meningsfull fritid. Og til at jeg fortsatt kan ta mikrofonen og glede meg over å presentere «her er lagkaptein, nr 11, MAAAAALIN LUNDEMO!»


Flintjentene i peptalk etter første omgang.


Til glede for unge supportere som heier av full hals fra tribunen. Jeg er stolt over samspillet mellom butikk, lokalmiljø og engasjement slik. Der er vi ganske alene i vår bransje om å bidra, i hvert fall lokalt. Det er til gjengjeld et bidrag jeg med glede fortsetter å gi, og jeg oppfordrer flere lokale bidragsytere til å støtte opp om familien Flint. For menneskene og relasjonene en

får gjennom det, er alltid de viktigste.


Se den fantastiske introduksjonen av håndballjentene i hjemmekampen mot Levanger her.


Bli med og hei fram håndballjentene våre!

Kamper i 1. divisjon ut sesongen

20.3: kl 1900: Flint – Fjellhammer (hjemme)

10.04. kl 2030: Haslum – Flint (borte)

14.4: Kjelsås – Flint (borte)

20.4: kl 1400: Flint – Volda (hjemme)

Hjemmekampene spilles i Rema 1000 Arena ved Slagenhallen

på Tolvsrød. Kvalifiseringsspill til eliteserien starter i april/mai.


Ta gjerne kontakt med kjell.roger@skauenhvitevarer.no for mer info.



102 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page