top of page

Trenger du montør til kjøkken, bad eller garderobe?

Eller en dyktig innredningssnekker og en stødig «handyman»? Pål Morten Rushfeldt fra Narverød står klar til å hjelpe deg.

Innredningssnekker og montør Pål Morten Rushfeldt i PR innredning.


Den erfarne snekkeren har jobbet med kjøkkeninnredninger og montering av bad og garderober i mange år. Dessuten snekker- og innredningsoppdrag av alle typer gjennom hele sitt voksne liv. Han tar også gjerne på seg andre oppgaver som diverse vaktmesteroppdrag, opprydning og tømming av grovavfall og hage og annet forfallende arbeid.


Høsten er på vei. Da er det mangt som skal fikses og mye opprydning i hagen og annet som trenger å fikses. Hagearbeid og sjauing er han vant til. Som da syrintreet hjemme knakk i fjor.


- Vinden tok tak i syrintreet mitt og knakk av en svær grein. Da måtte motorsaga fram og greina gikk rett i hengeren og på fyllinga, forklarer han. Resten av det gamle syrintreet fikk stå, og nye skudd har allerede kommet opp. Det vokser seg stort og fint igjen, tror han.


Syrintreet fikk seg en knekk og da måtte motorsaga fram. Pål tar gjerne jobben med å rydde opp i hagen eller andre vaktmestertjenester, i tillegg til snekker- og innredningsarbeid.


I snart 30 år har Pål Rushfeldt jobbet han med innredninger og større prosjektjobber for HTH, Block Watne og JM osv, gjennom sitt eget firma PR innredning. Nå har han ledig kapasitet og er klar for mer jobb og nye oppdrag.


Han vil gjerne hjelpe til der det er behov og lover godt håndverk og god stemning.

- Jeg nærmer med pensjonistalder og er glad i å jobbe. En god dag på jobben er en god dag i heimen, ler han og ser ertende bort på kona si gjennom 30 år.


Det er bare å ta kontakt med Pål på 926 88 498 eller på mail p.rushfeldt@gmail.com, dersom du trenger en innredningsmontør eller en kyndig snekker som kan hjelpe med det meste av forefallende arbeid.


Følg gjerne PR innredning - kjøkken, bad og garderobe på Facebook.


Oppdatert. Først publisert 01/06/2024


332 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page