top of page

Uteyoga på Jarlsø

Updated: Jun 17

Studio Balanse ved Nina Schjøll har startet opp sommerens morgenyoga på dypvannsbrygga på Jarlsø og ønsker alle lokale yogiser velkommen.


Morgenfriske yogiser på Jarlsø dypvannsbrygge.

Nina driver til vanlig Studio Balanse - medisinsk yoga på yogalåven på Sandeåsen og er nå klar for utendørs sommertrening på Jarlsø. Hun startet med utendørs morgenyoga på Jarlsø i fjor og det ble en fin erfaring som hun ønsker å gjenta i år.


- Vi var bare så heldige med været i fjor, og satser selvsagt på det samme i år. Det ble noen virkelig nydelige yogamorgener, ofte med 30 deltagere!


Onsdag 22. mai hadde Nina årets første yogaøkt på Jarlsø i strålende morgensol med en brygge full av solhilsende yogiser. Her er det ikke beina på nakken eller andre utfordrende stillinger, men øvelser som alle kan klare eller gjøre så godt de kan.


- Det er fantastisk å starte dagen med en myk og velgjørende yogaøkt, du kjenner den gode følelsen i kropp og sinn resten av dagen, anbefaler Nina.


Der hvor himmel og hav møtes er tanken fri!, stråler yogainstruktør Nina Schjøll.


Sommeryogaen på Jarlsø brygge er inspirert av medisinsk yoga, med innslag fra andre myke yogaretninger. Den er godt egnet for nybegynnere, både for deg som er godt voksen og for deg som ikke er så myk og kanskje har noen vondter eller kjenner på indre stress. Den er rolig, og har til hensikt å frigjøre spenninger i hofter, rygg og nakke, i tillegg til å roe ned nervesystemet, forklarer Nina.


- Vi avslutter gjerne med et morgenbad med kaffe og noe å bite i – det er å lage seg det gode liv i hverdagen, nikker Nina.


- Jeg gleder meg veldig og håper mange synes dette er et fint tilbud å benytte seg av, og hilser alle med Namaste - fra mitt hjerte til ditt hjerte.


INFO OM MORGENYOGA PÅ JARLSØ

NÅR

Onsdager kl 0900 - 1015 fra 22. mai til 26. juni, 6 ganger.


HVOR

Dypvannsbrygga ved signaturbygget med utsikt mot Torgersøya og med morgensol!


PARKERING

Det er ikke lov å parkere på beboernes parkering! Parker på parkeringsplassen til høyre etter broa eller ved butikken.


UTSTYR

Ta med egen yogamatte. Hvis du ikke har, finnes det noen til utlån + yogaputer å sitte på. Ta også med vannflaske og et teppe/jakke/genser å ha over deg ved behov. Ha på myke klær og eventuelt sokker.


DROP-IN

Timene blir lagt opp som drop-in timer, du melder seg på fra gang til gang og betaler pr. gang


PÅMELDING

Mer info om morgenyoga på Jarlsø og påmelding skjer i gruppen her "Yoga på Jarlsø". Førstemann til mølla - max 30 yogiser.


Les mer om Studio Balanse her: https://www.studiobalanse.no/


Sommeryogaen på Jarlsø brygge er inspirert av medisinsk yoga og passer for alle.



208 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page