top of page

Vil du være med å bygge et solid lokalsamfunn?

Updated: Aug 22

Da er det viktig å benytte deg av lokalbutikker, tjenester og håndverkere fra nærmiljøet. Markedsfør deg gjerne i magasin1.no og Mitt Tolvsrød. Høstens utgave er på vei til alle 9000 postkassene i Slagen siste uken i september.

Gunn Gudmundson, som driver helse- og velværebloggen Skap din fremtid, er stadig innom Kevin i helsekosten på Olsrød Park. I dag har hun kjøpt "verdens beste kanelboller" fra Økostjernas surdeigsbakeri.

Vi er mange lokale næringsdrivende på Tolvsrød og omegn. Felles for oss alle er at vi er en del av lokalsamfunnet, at vi kjenner nærmiljøet godt og gjerne gjør en god jobb for deg

eller virksomheter din.  Ta en ekstra god titt på annonsesidene vi har lagt ut her. Da vet du hvilke butikker, håndverkere og tjenesteytere du bør kontakte neste gang du trenger hjelp til noe!

Markedsfør deg lokalt!

Mitt Tolvsrød har en rekke faste annonsører og støttespillere fra næringslivet, som restauranter, kulturvirksomheter, tjenesteytere og håndverkere innenfor alle kategorier. Magasinet når ut til ca 9000 husstander i Slagen og potensielt 25 000 mennesker fra Kilen til Åsgårdstrand, og står også tilgjengelig på Olsrød Park og Meny Tolvsrød.


Glade næringsdrivende ønsket velkommen til Olsrød Park vårens utgave av Mitt Tolvsrød.


Høstens Mitt Tolvsrød magasin distribueres siste uken i september. I dette magasinet blir det fokus på et ungt, lokalt gitartalent, en forfatter som har skrevet sin mors livshistorie, lørdagsansatte i lokale butikker og lokal tannhelse med mere.


Ta gjerne kontakt med vår redaktør Live dersom du har tips til innhold i magasinet. Send mail til live@magasin1.no eller kontakt 48 22 18 20 dersom du har lyst til å markedsføre deg i magasinet Mitt Tolvsrød og på nettsiden vår www.magasin1.no


For info om priser på redaksjonell markedsføring, annonser og størrelser, sjekk her!


Takk for tips!





257 views0 comments

Recent Posts

See All

Commenti


bottom of page