top of page

Vlad & Don gir seg ikke

Fikk du ikke med deg musikkteaterstykket om maktsyke Vlad (Putin) og Don (Trump) som gikk på Papirhuset Teater i vinter. Nå kan du se filmteaseren fra teaterstykket og lytte til spor fra den elleville musikken her.  I oktober settes stykket opp på Bølgen Kulturhus i Larvik.

Don i Håvard Herviks skikkelse omgitt av livvaktene sine. Bildet er tatt av fotograf Bjørn Jacobsen utenfor Bølgen Kulturhus i Larvik.


I vinter debuterte Håvard Hervik fra Husvik som skuespiller og som manusforfatter av verdensdramaet Vlad & Don som utspilte seg på Papirhuset Teater i Tønsberg.

Nå står Kulturhuset Bølgen i Larvik for tur. Torsdag 3. oktober tar han med seg lokale skuespillere til nabobyen for å fremføre et tanke- og lattervekkende drama med to helsearbeidere i hovedrollene. Håvard, som egentlig er fysioterapeut, spiller Don, mens Anders Forsmo, som er anestesisykepleier, spiller Vlad i stykket. 


- Vi skal spille Vlad & Don utenbys i Blåboksen på Kulturhuset Bølgen i Larvik. Der er det plass til 80 stykker og vi håper å fylle opp "boksen" med lokalt og tilreisende publikum. Alle er velkomne, det er bare å spre ordet, inviterer Håvard entusiastisk.


Et musikalsk maktverk

Vlad & Don er et eksplosivt musikalsk skuespill om maktsyke Vlad (Putin) og Don (Trump), som legger skumle planer for verdensfreden. Begge verdensherskerne har et felles mål om mer makt, og begge tror at de kan manipulere den andre til egen nytte. Stykket er et absurd realityshow dypt begravet i virkeligheten. Vlad & Don speiler seg i sin egen fortreffelighet, men gir hverandre ironiske stikk underveis, som gir stykket en humoristisk dimensjon, forklarer Håvard.

To helsearbeidere i hovedrollene. Håvard Hervik, som egentlig er fysioterapeut, spiller Don og anestesisykepleier  Anders Forsmo, spiller Vlad i stykket. 


Med seg på scenen har de også flere musikere. Ståle Amundsen, bass, Wolfgang Picker, gitar, Odd Hyllene, trommer, Eric Trøim, gitar, og Ole Jørn Johanssen, perkusjon. De to sistenevnte gjør også glimrende opptredener som livvakter underveis i strykket, kan Håvard fortelle.


- Låtene har jeg skrevet sammen med Dan Heide og Wolfgang Picker. Akkurat nå har vi to nye låter på Spotify med Vlad&Don’s Spesial Orkester, og en ny med Severin&7erSon, som er Dan Heide fra X-Pleasure og meg. X-Pleasure har nettopp stor suksess med singelen «Søster». Det er spennende saker, lover Håvard.

Smakebiter fra disse låtene kan du lytte til nedenfor.


Håpet er med tiden å få satt opp Vlad og Don på Teater Bislet i Oslo. Nå for tiden jobber Håvard også med et nytt musikkteater med arbeidstittelen «General Artificial Intelligence». Stykket handler om Elon Musk, AI og hvem som kommer til å ta kontrollen framover. Og hvem vet, kanskje dukker Donald opp der og? Time will show...


VLAD & DON I LARVIK

TORSDAG 03.10 • 20.00 • BLåBOKSEN PÅ BØLGEN KULTURHUS

PRIS: 225,- TIL 250,-

Her kan du bestille billetter til Vlad&Don på Bølgen Kulturhus


Her er filmteaseren om Vlad og Don fra vinterens forestilling på Papirhuset Teater.


Grab´em by the P***y med Vlad & Don´s Spesial Orkester. https://open.spotify.com/track/3Vy5o3sdLej5vPWhFzmh2k


Bombesikker plan med Vlad & Don´s Spesial Orkester. https://open.spotify.com/track/45UioBdEhPoE0esKXF1mFX


Han som blanda stoffene med Severin & 7erSon. https://open.spotify.com/track/2OvvjaDQB7wOCFRZfyQFpc




156 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page